Gezien de huidige ontwikkelingen omtrent het Coronavirus, informeren wij u over het beleid binnen onze praktijk. We houden de ontwikkelingen in de gaten en volgen de instructies van het RIVM en de GGD, om zo goed mogelijk (preventieve) maatregelen te kunnen treffen. Zo zal er in alle kamers handgel aanwezig zijn, evenals papieren zakdoekjes. Op de toilet hangt een wasinstructie. 

Naast dat alle collega’s de richtlijnen zoveel mogelijk zullen volgen, vragen wij u uw verantwoordelijkheid te nemen. Lees de actuele informatie van RIVM: https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus

Samenvattend zijn de volgende punten van belang om verspreiding of besmetting te voorkomen:

  • was regelmatig je handen met zeep
  • nies en hoest in de elleboog
  • gebruik papieren zakdoekjes, en gooi deze na eenmalig gebruik weg in de prullenbak. 

Ter preventie schudden wij tot nader order geen handen.

Momenteel gaan alle clientafspraken gewoon door, en houden we de ontwikkelingen in de gaten. Uiteraard willen we als praktijk ook graag weten als er sprake is van (een vermoeden) van besmetting, naast de gebruikelijke ziekmelding/ afmelding die altijd geldt. 

Dank voor uw begrip. Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met uw behandelaar.